Beurs Meerseldreef

1 november 2017 0 Door PureWilma

op vrijdag 3 november 2017 staan wij van 18.30 uur tot 22.00 uur op de beurs in Meersel-dreef, Dreef 4.

Wij hebben onze  aromatherapie producten bij van  Pranarom. Allemaal 100% zuivere natuurlijke essentiële oliën.  De werkzame stoffen in deze producten kunnen op diverse gebieden worden ingezet.  Bij verkoudheid en griep, voor de spieren en gewrichten, overgangsklachten, huidproblemen, luchtwegproblemen en voor moeder en kind.

De essentiële oliën kunnen de geest  beïnvloeden en wij hebben diverse oliën bij voor in de diffuser om te zorgen voor een fijne sfeer in huis. De geuren in de diffuser kunnen zorgen voor rust, ontspanning, beter slapen,  beter humeur etc.

Graag vertellen wij  je meer over deze mooie aromatherapie producten en de mogelijkheden en hopen je te moeten op de beurs.

Tot 3 november!

Geurige groeten 

Team PureWilma