Beurs 15 april 2018

26 februari 2018 0 Door PureWilma

Dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Wings of Roses spirituele beurs.

Wij staan daar met de aromatherapie producten van het gerenommeerde merk Pranarôm. Deze producten bevatten 100% zuiver natuurlijke essentiële oliën. Aromatherapie betekent letterlijk geurentherapie en is een natuurlijke manier om je een “feel good” gevoel te geven, maar ook om je gezondheid te verbeteren.

Een behandeling met aromatherapie is er op gericht om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Het is een vorm van kruidengeneeskunde en een prima aanvulling op de reguliere geneeskunde. Veel klachten kunnen echter op een natuurlijke manier met aromatherapie worden verholpen of zorgt voor verlichting of vermindering van pijn.

Op de beurs kun je kennis maken met deze mooie en doeltreffende producten van Pranarôm.  Onze kennis delen wij graag met je en je kunt van ons verwachten dat je wordt voorzien van een deskundig advies.

Verder zullen wij onze lichttherapie introduceren. Lichttherapie is  wetenschappelijk bewezen en effectief bij: depressie, pijnklachten, wondgenezing, vermoeidheidsklachten, kalmerend bij ADHD en beauty zoals verminderen van rimpels, afvallen etc. Lichttherapie is veelzijdig en graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden tijdens de beurs.

Het adres van de beurs is:
Café/ Zaal “Koninck van Raems”
Grote Kerkstraat 32a, 4941 DP Raamsdonksveer.

De beurs is op zondag 15 april 2018 en is open van 10:30 tot en met 17:30.

Voor meer informatie over de beurs zie: Wings Of Roses beurs