Live the life of your dreams

12 februari 2019 0 Door PureWilma

 

Ik ben een groot bewonderaar van Oprah Winfrey en zij is vaak mijn inspiratiebron.

Een jaar geleden heb ik het roer in mijn leven helemaal omgegooid en ben ik gaan doen wat ik altijd heb willen doen. Mijn grote wens was een boek schrijven en dat heb ik gedaan. Mijn eerste boek heeft als titel: “Meer happiness thuis en op het werk”. Een boek vol tips en tools om meer geluk, happiness en succes in je leven te ervaren. De tweede druk komt eraan en daar ben ik heel erg blij mee. Het schrijven van een boek was een hele uitdaging voor mij. Wat ben ik mezelf tegengekomen met mijn beperkende gedachten en overtuigingen, maar wat heb ik er ook veel van geleerd.

Het boek gaat over aromatherapie en hoe je dat kunt toepassen in je dagelijkse leven. De essentiële oliën zijn 100% natuurlijke, zuivere extracten uit bloemen, planten,vruchten en bomen en vormen de essentie van de plant. Iedere essentiële olie heeft zijn eigen geur en werking op zowel lichamelijk als emotioneel niveau. In mijn boek heb ik mij beperkt tot het emotionele niveau.

Toen ik 15 jaar geleden aromatherapie ging studeren vroeg ik mezelf wel eens wat ik met al die kennis zou gaan doen. Op dat moment had ik een ondernemingen in de juridische en zakelijke dienstverlening en aromatherapie had daar geen raakvlak mee, dacht ik. Het tegendeel was waar. Iedere dag heb ik de aromatherapie kunnen toepassen. Was het niet voor mezelf dan was het voor mijn personeel of de mensen die ik bezocht.

Nu heb ik al mijn ervaringen met aromatherapie gebundeld en heb ik een eigen therapie ontwikkeld die er voor zorgt dat je in je kracht komt te staan en de stappen kunt zetten, om het leven te kunnen leiden wat je graag wilt. De essentiële oliën zijn daarbij een grote hulp en kunnen je helpen je mindset te veranderen op een hele zachte manier. Met essentiële oliën kun je je emoties in balans brengen. De oliën kunnen je steviger in je schoenen laten staan, je inspireren, je wijsheid geven, je intuïtie en je spiritualiteit vergroten, overvloed manifesteren, je angsten laten verdwijnen, een betere concentratie en focus geven en nog veel meer.

Als aroma-counselor kijk ik samen met jou welke oliën voor jou het beste zullen werken. Niet alleen mijn kennis van de oliën gebruik ik daarvoor maar ook mijn ervaringen als coach en mijn intuïtieve gaven. De essentiële oliën hebben geneeskrachtige werkzame bestanddelen en die (genees)kracht zijn wij vergeten. Deze wijsheid wil ik graag weer in herinnering brengen bij mensen en met mijn coaching in combinatie met de essentiële oliën probeer ik zo een verschil te maken in hun leven. Door meer balans in de eigen emoties, heb je een beter inzicht in jezelf en kun je stappen zetten om het leven te leiden wat je het liefste wilt.

Ik wil graag het verschil maken in het leven van anderen en dat doe ik samen met de natuur uit een flesje. Hoe mooi is dat !!

Op 16 februari geef ik een workshop waar we gaan werken met aromatherapie. Voor meer informatie klik hier.