Meditatie voor meer rust in je hoofd

15 mei 2019 0 Door PureWilma

 

Je hoofd is helemaal vol, je voelt je onrustig en je staat net voor een deadline op je werk. Dan is het juist de tijd om even rust te nemen.

Een meditatie doet dan wonderen en degene die al mediteren weten hoe magisch mediteren werkt. Het is een bron van rust en het maakt dat je krachtiger bent in het leven.

Een ander voordeel is dat je immuunsysteem versterkt wordt, waardoor je ook lichamelijk sterker wordt. Je prestaties op het werk worden beter en ‘s avonds val je sneller in slaap en is je slaap dieper.

Wat houd je nog tegen? Allerlei excuses zoals:

 

  • Daar heb ik nu geen tijd voor
  • Dat is niks voor mij
  • Wat moeten mijn collega’s, partner er wel niet van denken
  • Ik kan toch niet stil zijn, in mijn hoofd blijven toch allerlei gedachten komen die er niks mee te maken hebben.

 

Om je over de drempel heen te helpen heb ik hier een paar tips voor je:

  • Probeer je gedachten niet te stoppen of te veranderen. Gedachten  komen en gaan en dat hoort erbij. Kijk er naar, erken het en laat het  aan je voorbij gaan. Hoe meer je dit doet, zul je merken dat de gedachten minder worden. Mediteer in de ochtend
  • Als je de dag met een meditatie start dan begin je de dag bewuster en met een intentie.
  • Gebruik momenten dat je moet wachten voor een meditatie. Een meditatie hoeft geen uur te duren. Het kan al in een paar minuten door even naar je ademhaling te gaan en bewust je lichaam te voelen.
  • Je bent nooit te druk om te mediteren. Als je heel druk bent is het juist goed om even een stapje terug te doen. Je kunt dan juist een meditatie gebruiken. Door aandacht aan jezelf te geven kom je tot rust en dat hoeft echt geen kwartier te zijn. Een paar minuten mediteren kunnen al veel stress wegnemen.

 

Om je in de juiste stemming te brengen heeft PureWilma de oplossing, namelijk met de Essentiële olie MEDITATIE

Essentiële oliën stimuleren je limbische systeem, het deel van je hersenen dat is betrokken bij je geheugen, stemming, motivatie en gedrag.

PureWilma werkt met de beste essentiële oliën van het al 25 jaar oude merk Pranarom – expert in de wetenschappelijke aromatherapie. Superblij zijn wij dat wij deze mooie essentiële oliën hier in Nederland mogen verkopen.

Gebruik het verstuivingsmengsel meditatie als je gaat mediteren. Het is een fantastisch hulpmiddel om te ontspannen en zorgt voor een diepere meditatie. Het ruikt heerlijk!

Het is een mengsel van 100% zuivere essentiële oliën van zoete sinaasappel, limoen, wierook, bergamot, Srilankese kaneel en narduskruid uit de Himalaya.

 

prijs: € 17,30                                                      Actie:   Prijs van € 249,00 voor € 235,00

Deze geuren helpen je om te ontspannen en verminderen stress  waardoor je weer sneller in flow kunt werken of je dagelijkse routine weer kunt oppakken. Je denken zal na de meditatie helder zijn en je hebt weer energie.

Voor degene die net starten met mediteren een tip: begin klein en maak de meditatie steeds langer. Zo kun je het gemakkelijk in je leven inpassen en de effecten ervan ervaren.

Verdamp of verstuif dit mengsel met behulp van een diffuser of aromalamp in de ruimte waar je wilt mediteren. Gemiddeld doe je 3 – 6 druppels in het waterreservoir. Een en ander is wel afhankelijk van de grootte van de ruimte. Zie de verpakking voor instructie en dosering.

Niet gebruiken in ruimten met kinderen onder de 2 jaar.

PureWilma heeft mooie diffusers  en geurstenen vanaf € 6,00 en diverse meditatiebankjes vanaf € 38,95 en meditatiekussens vanaf € 22,95.

Neem zeker een kijkje in onze webshop.

 

Heel veel meditatieplezier !

Lieve groeten,

 PureWilma