Volle maan en een lavendelbad

16 mei 2019 0 Door PureWilma

Volle maan en een lavendelbad

Wat heeft dit nu met elkaar te maken? Dat zullen we je proberen uit te leggen.

Als het bijna volle maan is, slapen veel mensen slecht en hebben ze last van onrustgevoelens. Ze zijn emotioneler dan anders. De tranen kunnen ineens komen terwijl ze niet weten waarom en ze merken op dat ze ongeduldiger zijn als zaken niet zo lopen als ze zelf graag willen. 

Dit zijn invloeden van de volle maan waarmee ze op dat moment in verbinding zijn.

Je emoties, je gevoel staan in verbinding met de vrouwelijke energie, net zoals de maanenergie.

Die maanenergie zorgt ervoor dat het gaat stromen, dus ook je emoties gaan stromen en allerlei gevoelens komen ineens naar boven. Emoties waarvan je misschien dacht dat je ze al had losgelaten.

Eigenlijk is die werking van die maanenergie heel mooi. Gevoelens, emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam, gaan nu weer in beweging komen zodat je ze kunt opmerken en kunt gaan herkennen. Erken deze gevoelens en  dan mag het jou loslaten. Zo mooi en moeiteloos werkt de nieuw energie.

Probeer met deze stroom mee te leven en probeer zo min mogelijk je hiertegen te verzetten. Laat juist die emoties in beweging komen, zodat je ze kunt loslaten, Een keer huilen is echt niet erg, maar lucht juist enorm op. Blijf er niet in hangen.

Ben deze tijd heel lief voor jezelf en als je slecht slaapt, neem dan eens voor het slapen gaan een heerlijk lavendelbad met de echte lavendel essentiële olie.

Lavendel is een geschenk aan jezelf. Je kunt de dag op een zachte manier loslaten. Een moment van rust na een dag vol met indrukken en emoties. Gewoon even echte aandacht voor jezelf.

Maak dan ook rustig je bad klaar. Je favoriete muziekje aan, licht dimmen, telefoon uit. …Even geen prikkels.

Let op! Maak je bad niet te heet. Te heet water kost je heel veel energie.

De ingrediënten voor je ontspannende bad

5 ml basisbadolie

5 druppels lavendel essentiële olie

2 eetlepels Himalaya zout

Meng de ingrediënten en doe het mengsel in het water. Zorg ervoor dat het mengsel goed wordt verspreid in het water en stap dan in het bad en relax…. ontspan…. en geniet.

Tip: Na het bad is het aan te raden om even af te koelen zodat de ergste hitte uit het lichaam gaat. Ga even op een rustig plekje zitten. Misschien zelfs nog even tijd voor een mooie korte meditatie. Je slaapt dan beter en je wordt ook frisser wakker. Je immuunsysteem wordt gestimuleerd en afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten.

Slaap lekker!!

Heb je geen bad dan kun je ook onze lavendel douchegel eens proberen of onze best verkocht product de Aromanoctis Slaapspray van 100% natuurlijke en zuivere essentiële oliën.

Waar kun je deze producten in de webshop te vinden:                                          

Klik hier voor Lavendel essentiële olie

Klik hier voor Himalaya zout

Klik hier voor lavendel douchegel                                                        

Klik hier voor Marseille zeep lavendel

Klik hier voor onze best verkochte slaapspray

Lieve groeten,

PureWilma