Aroma-Light-Tea-Party

 


Aroma-Light-Tea-Party

Wil je met je vriendinnen een keer iets leuks en unieks doen, dan is de Aroma-Light-Tea party iets voor jullie. Leuk als er iets te vieren valt, een vrijgezellenfeestje of zomaar omdat jullie zin hebben om samen iets te doen.

Onder het genot van een kopje thee (of koffie) met iets lekkers, krijg je informatie over essentiële oliën en wat deze natuurlijke oliën voor je gezondheid kunnen betekenen zowel geestelijk als lichamelijk. Jullie mogen natuurlijk de geuren ruiken. We gaan het spel “Aroma seven/twenty” spelen, mogelijkheid voor een reading waardoor je meer inzicht krijgt over jezelf. Je krijgt handige tips om minder stress te ervaren en hoe je overtuigingen en angsten op een makkelijke manier kunt loslaten, voor meer geluk en rust in je leven. Wie wil dit nu niet?

Daarnaast kun je kennismaken met een speciale lichttherapie die geheel veilig is met klinisch bewezen resultaten. Deze lichttherapie verbetert je gezondheid, laat stress verdwijnen, zorgt voor een beter humeur en heeft een award gewonnen als beste anti-aging apparaat.

                      

Hoe het allemaal werkt, wordt tijdens de party uitgelegd.  Je zult het als heel prettig ervaren en enthousiast zijn. In 10 minuten merk je al resultaat. In de praktijk blijkt dat als je één keer lichttherapie hebt gedaan, je meer wilt. Na afloop krijg je nog een kleine verrassing mee naar huis. 

Enkele reacties van deelnemers:

“Wat een leuke avond. Gezellig en informatief”
-Marloes-

“Aan deze avond heb ik echt iets gehad. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen door het 7/20 spel. Wat een leuke manier om op deze manier weer iets te leren”
-Josje-

“Bedankt voor de gezellige avond, waarin ik inzichten kreeg. En de meiden met wie we waren, was heel erg mooi. Nogmaals mijn dank”.
-Anoniem-

“Wat een mooi mens ben je. Bijzondere avond maak je ervan en je ziet iedereen en probeert op wat voor manier dan ook van wat je binnenkrijgt wat mee te geven, om weer te groeien. Mooi dank je wel”.
-Patricia-

“De lichttherapie was heel verrassend. Het blauwe licht heeft me echt gekalmeerd. Heel wonderlijk maar wel heel fijn. Met een goed gevoel naar huis”
-Karin-

“Wat een leuke weetjes over aromatherapie en essentiële oliën. Ik ga hier echt iets mee doen. De informatie die gegeven wordt, is duidelijke en je kunt het meteen toepassen. Superleuke avond”
– Anoniem-

“Ik vond het een bijzonder, fijne avond, mooie mensen en dingen geleerd om toe te passen, inzichten gekregen, en geslapen als een blok, en zeker voor herhaling vatbaar”!
-Nicole-

Wil je de Aroma-Light-Party samen met je vriendinnen boeken, neem dan contact op met Purewilma.
Tel: 0162-224902  Email: info@purewilma.

De kosten bedragen € 27,00 per persoon. Minimaal 6 personen. Tijdstip : 19.30 – 21.30 uur of een ander tijdstip in overleg.

Locatie: Drimmelen.

Ik hoop jou en je vriendinnen snel te ontmoeten.

Geurige groet,

Team PureWilma