Behandeling acne en puistjes met licht- en kleurentherapie

Acne behandeling met Bioptron® licht- en kleurentherapie als je last hebt van puistjes en onzuiverheden

Bioptron® acne behandeling is een behandeling op basis van lichttherapie in combinatie met de acne producten van Pranarôm. 100% zuiver natuurlijke essentiële oliën. De Bioptron® is voor iedereen die last heeft van puistjes en onzuiverheden. Wij kunnen je hierbij helpen! De behandeling bestaat uit een kuur om het beste resultaat te behalen.

                       

Waarom de Bioptron lichttherapie

Licht dringt dieper door in de huid dan cosmetica. Tijdens de behandeling wordt het blauwe kleurfilter gebruikt. Dit blauwe licht doodt de bacterie die de acne veroorzaakt. We kunnen ook een combinatie maken met een andere kleurenfilter zoals oranje. Dit lichtfilter kalmeert de huid en pakt ontstekingen aan waardoor de acne vlekjes sneller genezen.

De Bioptron acne behandeling is de oplossing om je acne aan te pakken

De combinatie van de Bioptron®lichttherapie en de acne producten van Pranarôm geven een heel mooi resultaat bij acne. Met de Bioptron gaan we de acne bacterie aanpakken die je acne veroorzaakt en met de acne producten gaan we de overmatige talgproductie en verstoppingen aanpakken.

Bioptron acne behandeling met een mooi resultaat

Waaruit bestaat de kuur

De kuur duurt 4 weken. Dit is een start en na die tijd kijken we of langere duur van de therapie gewenst is. Tijdens deze kuur kom je 2 keer per week naar ons toe voor een korte acne behandeling. Thuis ga je de Pranarôm producten gebruiken. Deze producten zijn bij ons te koop via de webshop of bij t kleinste winkeltje in Drimmelen.

Acne producten van Pranarôm

Om de talgproductie en je acne aan te pakken is het belangrijk dat de huid dagelijks een goede reiniging krijgt en dat de overmatige talgproductie wordt aangepakt. Hiermee verminder je het ontstaan van puisten en mee-eters. Thuis ga je actief aan de slag met de acne producten van Pranarom om het beste resultaat te behalen.

Zo gaat de acne behandeling in zijn werk (2x per week)

  • De huid dient grondig gereinigd te zijn als je komt, dus geen make-up op
  • De sessie duurt 20 minuten
  • de behandeling wordt beëindigd met een verzachtende spray van Pranarôm
  • Prijs Bioptron® acne behandeling: 2 x per week lichttherapie behandeling
    van 20 minuten per sessie € 28,50
  • optie : uitbreiding lichttherapie € 15,00 per 15 minuten

Wat je verder nog moet weten

  • We beginnen met een kuur van 3 weken. Het kan zijn dat je meer behandelingen nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Naast dit alles is het belangrijk dat je zelf thuis ook actief aan de slag gaat met de geadviseerde producten van Pranarôm voor het optimale resultaat.
  • Deze behandeling is alleen te ondergaan in een kuur van 3 weken want een eenmalige behandeling heeft geen zin omdat het gewenste resultaat dan niet wordt behaald.

Afspraak maken

Ben je gemotiveerd en wil je je acne (huid)probleem aanpakken maak dan een afspraak bij PureWilma en bel 0162-224902 of mail info@purewilma.nl