Bio-gecertificeerd Silicium Ortie Silice

 Bio-gecertificeerd Silicium ORTIE SILICE (brandnetel)  – (Biofloral)

 

Prijs 1000 ML  43,35 euro

Prijs   500 ML  29,69 euro

Silicium is een mineraal wat op dit moment erg in de belangstelling staat. In de lifestylebladen wordt er over geschreven en in de drogisterijen zie je het product overal in de schappen staan.

Wat je moet weten over het mineraal Silicium

Silicium wordt ook wel kiezelzuur genoemd en is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Mineralen zijn vaste stoffen die op een natuurlijke wijze zijn gevormd. Je lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. Je moet ze dus binnen zien te krijgen via voeding of supplementen. Van nature komt silicium voor in onder andere brandnetel en granen zoals gierst en haver maar ook in rozijnen, bruine rijst, bonen, bananen en spinazie

Het mineraal silicium wordt echter niet opgenomen in het lichaam en kan zelfs de nieren belasten en gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is dus van belang dat je het juiste inneemt.

Ortie Silicium is geheel natuurlijk. Ortie Silice is het enige organische en 100% natuurlijke, bio-gecertificeerde silicium. 100% biologisch beschikbaar silicium. Organisch en natuurlijk officieel erkend silicium uit de natuur dat de beste garanties biedt en betrouwbaar is. Het product waarvan je ziet dat het werkt. Je huid, nagels en haar knappen ervan op. (Dat is onze ervaring)

De samenstelling van Ortie Silice is geheel natuurlijk.

Waar kun je Ortie Silice voor inzetten:

Contra-indicaties:
Geen

Silicium en huidveroudering

Collageen en elastine zijn lijmvormende eiwitten die stevigheid geven aan je huid. Collageen wordt door het lichaam voortdurend aangemaakt in de fibroblasten.( speciale cellen).

Vanaf je 25ste levensjaar loopt echter de hoeveelheid collageen in je lijf elk jaar terug met ongeveer 1%. Na je 40ste levensjaar is dit percentage vele malen hoger met als gevolg dat je huid steeds slapper wordt en de huid steeds meer rimpels gaat vertonen. Silicium beschermt de eiwitten in je huid

Waardoor de huid elastischer blijft en je minder snel rimpels krijgt.

Superblij zijn we dan ook dat Ortie Silice is toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment.

Ortie silice is daarnaast een prima aanvulling is in combinatie met onze licht- en kleurentherapie voor anti-aging.

Op je haar heeft silicium ook effect

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine en collageen. Doordat we ons haar föhnen, stylen en verven neemt de hoeveelheid keratine en collageen snel af en je merkt dat je haar er broos van wordt. De haarpunten splijten en jet haar valt uit. Silicium is essentieel voor de aanmaak van keratine en collageen dus het is belangrijk dat er voldoende silicium in je lichaam aanwezig is zodat je minder snel last hebt van haaruitval en je haar meer glanst.


Nagels en silicium

Ook je nagels bestaan net als je haar uit keratine. Keratine zorgt voor veerkracht en stevigheid van je nagels. Voldoende aanmaak van keratine is nodig om gezonde nagels te behouden en voor die aanmaak zorgt silicium

Eigenschappen Ortie Silice:

 

 

 

Voor meer informatie kunt u hier de gratis pdf downloaden met meer informatie over Ortie Silice.