Even koffiepauze met PureWilma – coaching

 

 

PureWilma

Onze missie is het om mensen zoals jij in je kracht te laten staan, zodat jouw dromen werkelijkheid worden en jij je mooiste leven kunt creëren. Dat gaat meestal niet zomaar; daar heb je moed en lef voor nodig. Wij ondersteunen je in het bewustwordings- en transformatieproces.

Het is de bedoeling dat jij een stap in het licht gaat zetten en gaat stralen. Dat jij van jouw bedrijf, jouw droombedrijf maakt en iets moois in de wereld zet. Wij helpen je je kwaliteiten, gaven en spirituele intelligentie samen te voegen met de techniek van overvloed manifesteren. Wij hebben in de praktijk gezien dat er dan dingen gebeuren, die je voor onmogelijk hield. Bij sommige cliënten verdubbelde zelfs de omzet. Dat is toch geweldig! De koffiepauze is er ook voor mensen die graag een onderneming willen gaan starten of voor managers in loondienst die zich graag verder persoonlijk willen ontwikkelen.

Weet dat je nog veel meer kunt als je daadwerkelijk contact maakt met jezelf!
Dat jij kunt manifesteren, wat jij wenst. Moeiteloos!

Wat houd je tegen?

Dan is het nu tijd dat je meer happiness gaat creëren thuis en op je werk.

Maak een afspraak voor een kopje koffie met PureWilma

In het boek “Meer happiness thuis en op het werk” vind je veel tips & tricks. Wil je meer over het boek lezen dan kun je dit hier vinden.

Wil jij:

Wat kunnen wij  betekenen voor jou?

 

Je droomleven!. Dat is toch wat iedereen graag zou willen.

Cliënten die bij ons een coachgesprek hebben gehad, gaan lichter, ontspannen, blijer naar huis en ervaren meer geluk in hun leven.
Wij hebben echt iets te geven aan mensen. 

Wij hebben een eigen therapie ontwikkeld en deze is effectief en succesvol. Soms lijkt het wel  magic. Onze cliënten zijn enthousiast en blij met het resultaat. 

Onze coach aan het woord:

Wij willen je graag helpen om te worden wie je werkelijk bent. We vinden het belangrijk dat je weer gelooft in jezelf, dat je in de “actie-stand” gaat, zodat je weer energie krijgt en in de flow komt.
Dat je weer contact maakt met jouw intuïtie, zodat je vanuit jouw gevoel je stappen kunt gaan zetten en kunt gaan doen wat jij het allerliefste doet!

Wil jij veel geld verdienen, weer energiek zijn, jezelf zijn en doen wat je het allerliefste doet?

Dan is het tijd voor een koffiepauze met PureWilma.

Maak dan een afspraak voor een kopje koffie met PureWilma

In de koffiepauze gaan gaan we het volgende doen:

Maak een afspraak voor een kopje koffie met PureWilma