HEALY

HEALY

De weg naar gezondheid

Wat is Healy?

De Healy is een goedgekeurd medisch gecertificeerd draagbaar apparaat (5 x 5 cm) voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

De Healy is een Duits product dat nog maar sinds kort op de markt is. Diverse programma’s van de Healy zijn medisch goedgekeurd en daarnaast kent de Healy nog een aantal programma’s, waaronder Bachbloesems, Alaska Remedies, I Ching etc waaraan geen medische werking mag worden ontleend omdat ze in het alternatieve circuit zitten. Wat niet wil zeggen dat ze niet werken.

In onze omgeving wordt de Healy gebruikt door natuurgeneeskundige artsen/therapeuten, tandartsen, masseurs, antroposofische artsen, fysiotherapeuten etc en ook door onze aromatherapeut.

Healy is ter ondersteuning van je totale gezondheid. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Alle cellen in je lichaam hebben energiefrequenties. Heb je pijn, angst of je hebt een verwonding of welke klacht dan ook, dan verandert de frequentie in je lichaam. De Healy kun je zien als een frequentietherapie en deze kan je lichaam weer ‘resetten’. Het meet de energie van je lichaam en het analyseert de disharmonie om deze te corrigeren middels de juiste frequentie.

Healy is een bijzonder apparaatje dat communiceert met een App op je smartphone. Via frequentie programma’s op allerlei levensgebieden kun je invloed uitoefenen op je gezondheid, welbevinden en balans.

Voor wie?

Je kunt de Healy gebruiken voor het hele gezin, naasten en zelfs huisdieren.
Therapeuten kunnen het ook gebruiken voor hun klanten.

Hoe werkt het?

In die App zijn wel 144.000 frequenties geladen. Je bevestigt eenvoudig 2 draadjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan. De Healy kent 4 varianten en per variant verschilt het welke programma’s jou ter beschikking staan. Bij de eerste drie varianten gebruik je elektroden, die verbonden zijn aan de Healy. Wij gebruiken zelf de vierde variant – de Healy Resonance die draadloos is. Met de Healy Resonance kun je analyses maken van alle programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf, maar ook naar anderen toesturen en daarnaast nog programma’s kiezen uit alle programmagroepen.

De 4 varianten

Klik op onderstaande knop om de 4 verschillende varianten te bewonderen en te lezen over de verschillende programmagroepen. De varianten van uitgebreid tot mega uitgebreid. Ze heten Healy Gold, Healy Holistic Health, Healy Holistic Health Plus en Healy Resonance. En om te bestellen bij de shop van PureWilma als je interesse hebt

Beschrijving programma’s Blz 1 HIER en blz 2 HIER

Kijk het filmpje om te zien hoe de Healy eruit ziet en werkt

Hoe vaak gebruik je de Healy?

Healy adviseert om er maximaal 3 programma’s te doen op 1 dag. Je kunt de Healy iedere dag gebruiken.

Een voorbeeld

Je hebt hoofdpijn. Je zet het pijn-programma aan. De Healy communiceert met jouw lichaam en meet dan welke frequenties voor dat moment voor jou het beste zijn om te gebruiken en die frequenties worden dan ook naar jou toegestuurd via de Healy. Vaak zien we dat na 20 minuten die vervelende hoofdpijn (of andere pijn waarvoor je de frequentie hebt opgevraagd) af bent, waar je normaal gesproken meerdere dagen last van hebt en je niet zonder pijnstilling de dag door komt.

Healy is dus ook preventief in te zetten. De ervaringen met de Healy zijn verbluffend. 
De Healy is voor meer klachten in te zetten, maar vanwege de medische certificering mogen wij hierover geen uitspraken doen. In diverse Facebookgroepen worden ervaringen uitgewisseld. Wil je weten of de Healy ingezet kan worden voor jouw klacht, neem dan gerust contact met ons op

Healy kun je voor jezelf gebruiken maar ook voor je gezin, naasten, de buurvrouw of iemand anders die het nodig heeft. Healy ondersteunt je en bewaakt je gezondheid en kan jouw immuunsysteem een boost geven,

Goed nieuws: iedereen krijgt gratis van Healy het programma Immune system Boost.
Mooie preventie tegen virussen!

Jouw investering

De prijs van de Healy vind je misschien niet goedkoop. De prijzen liggen tussen € 505,36 inclusief btw voor de eenvoudigste versie en € 2.538,97 inclusief btw voor de meest uitgebreide versie. Wij vonden de Healy een flinke investering, maar besloten de Healy Resonance 14 dagen uit te proberen om te kijken of het inderdaad iets voor ons was.

Bij Healy geldt namelijk een niet goed geld terug garantie. Je kunt de Healy dus zonder opgave van reden terugsturen als je niet tevreden bent en je krijgt je geld terug. Na een kleine week had mijn gezin al besloten om de Healy te houden, omdat het hele gezin er baat bij had op verschillende gebieden. Wij redeneerden dat een paar consulten bij een alternatieve genezer, of het gebruik van het eigen risico op het einde van het jaar, meer kosten dan de Healy en dat we hem er dus al snel “uit” hadden.

Mocht je de Healy liever eerst een keer willen ervaren in onze praktijk, dan kan dat. Je krijgt dan een consult waarbij de Healy wordt ingezet. Mocht je de Healy later zelf willen aanschaffen via ons, dan krijg je de helft van het consult terug.

Healy heeft gekozen voor social sharing. Dat betekent dat de Healy via iemand anders gekocht wordt. Deze persoon bij wie je de Healy koopt, krijgt daar geld voor. Op deze manier wordt iemand beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen. Als jij een Healy koopt, dan kun je zelf ook een netwerk opbouwen en gaan verkopen. In praktijk zie ik dat het geld van een Healy redelijk snel weer wordt terugverdiend. Social Sharing is een moderne methode van verkoop zonder winkels maar vanuit het eigen netwerk. Wij willen de Healy ook graag verkopen omdat wij zelf oprecht enthousiast zijn geworden over de Healy. Wij willen graag ook anderen helpen om de eigen gezondheid te verbeteren. Een groot voordeel hierbij is dat je als verkoper in een Healy investeert, maar als er via jou een Healy wordt verkocht, jij je investering kunt terugverdienen. Een mooie gedachte en fijn voor je portemonnee, want zo kun je ook een tweede inkomensstroom generen, als je dat wilt.

Wat krijg je?

De Healy is een investering in je gezondheid. Je mag de Healy 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Wanneer je bij ons de Healy bestelt, dan krijg je toegang tot een online omgeving waarin alle informatie over de Healy is verzameld. Je kunt dan snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken.

De meest uitgebreide versie is de Healy Resonance. Voor 2538,97 euro inclusief btw kan je draadloos energiefrequenties versturen. Ook naar je naasten of klanten als je een therapeut bent.
Er zit een analysetool bij zodat je het verloop van een behandeltraject bij kunt houden. En je ontvangt extra programma’s zoals Bachbloesems, Alaska edelsteenremedies, Schüssler celzouten, Homeopathie, Aminozuren. En de mogelijkheid voor een aurascan!

Maar wat ook kan is beginnen met een minder uitgebreide versie, de Healy Gold van € 505,36 inclusief btw en later upgraden naar een meer uitgebreide versie. Al kunnen wij ons voorstellen dat je meteen voor de Resonance gaat. Wij wel in elk geval. Al die extra programma’s, die analyses en vooral dat draadloze. Geweldig!

Veelgestelde vragen klik hier

Ervaringen klik hier

Voordelen van de Healy op een rij

De Healy

Met de Healy behandel je voortaan jezelf en je gezin en als je wilt ook anderen.

Toegang tot een online omgeving waarin je alles over de Healy kunt lezen, zodat je zelf niets hoeft uit te zoeken.

Toegang tot besloten Faceboekgroepen

Niet goed geld terug binnen 14 dagen