Over Ons

’t kleinste winkeltje van Drimmelen

 PUREWILMA  De weg naar geluk en gezondheid

PureWilma biedt aromatherapie, coaching, healing, reading aan mensen die in een bewustwordingsproces zitten en hier graag in verder willen komen.

Wij helpen je met je zoektocht naar je levensdoel of om hier meer inzicht in te krijgen. Het is zeker in deze tijd van grote energetische veranderingen van belang dat je vanuit je kracht leeft en eventuele blokkades opheft. We willen je graag daarbij helpen en je concrete handvatten aanreiken die je helpen dichtbij jezelf te blijven. Van je hoofd naar je hart. Leren luisteren naar je gevoel om op deze manier jouw eigen waarheid en opgedane wijsheid te leven en los te laten wat anderen van je verwachten of van je vinden. Op deze manier kun je je voluit leven zoals jij het wilt en kun je leven vanuit wie je werkelijk bent.

Tijdens een gesprek met jou wordt er afgestemd op jouw energie en ga je ontdekken waar jouw kracht ligt.
Zoals je misschien weet, wordt ieder mens geboren met een uniek levensdoel, heeft unieke kwaliteiten en talenten en heeft ook specifieke levenslessen te leren.Niet iedereen is zich daarvan bewust. Je bent in ieder geval geïnteresseerd anders had je niet afgestemd op onze website.

De begeleiding is erop gericht om jouw bewustzijn te vergroten zodat jij vanuit kracht kunt creëren, manifesteren en jouw dromen kunt gaan leven. If you dream it, you can do it. Je krijgt inzichten en word je bewust van “‘oude” patronen, overtuigingen, belemmeringen en blokkades die nog in de weg staan om jouw stralende licht te laten schijnen in de wereld. Je gaat vorm geven aan jouw leven vanuit jouw wensen, ambities en talenten. 

Van cliënten krijgen wij terug dat ze al na één gesprek meer inzicht in zichzelf hebben gekregen en in een positieve stroomversnelling komen. Ze ervaren meer rust en vertrouwen.

De aroma-counselor stemt op jou af en haalt de bij jou aanwezige belemmeringen weg en in de sessie wordt er gebruik gemaakt van aromatherapie. De essentiële oliën zullen je ondersteunen in jouw bewustwordingsproces. Kleuren en geuren hebben een magische werking, maar tijdens een behandeling zul je dat zelf ervaren. Verder worden er diverse healingstechnieken toegepast.

Lichamelijke of geestelijke klachten

Heb je lichamelijke of psychische klachten en wil je eens kijken of er ook een natuurlijke oplossing mogelijk is voor je probleem, dan willen wij je graag adviseren. Essentiële oliën hebben geneeskrachtige bestanddelen maar vervangen geen medicijnen. Daarentegen kunnen zij wel een goede aanvulling en ondersteuning zijn. Voor sommige (eenvoudige) klachten kan zelfs het gebruik van alleen essentiële oliën afdoende zijn. In onze webshop vind je al een aantal kant en klare producten van het gerenommeerde merk Pranarôm. Al deze producten bevatten 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën.

De aroma-counselor heeft trainingen, cursussen op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording gevolgd in Nederland maar ook in de Verenigde Staten en Engeland en heeft gewerkt met sjamanen, grote healers, en bekende aromatherapeuten. Verder is er de mogelijkheid om lichttherapie toe te passen. Op onze website vind je hier meer over.

Voor een vrijblijvend kosteloos ( telefonisch) kennismakingsgesprek kun je een email sturen naar info@purewilma.nl of bel 0162-224902.

 

WAT DOEN WIJ

  • Geurtherapie, aromatherapie
  • inzicht geven in jouw levensdoel, kwaliteiten en talenten
  • Begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Healing & reading tijdens veranderings- en bewustwordingsprocessen
  • Begeleiden van hooggevoelige kinderen, ouders en hooggevoelige volwassenen
  • Begeleiden van Nieuwetijdskinderen, ouders en nieuwetijds volwassenen
  • Spiritueel advies en begeleiding
  • Licht- en kleurentherapie
  • Online programma; KIJK (kom in je kracht) wordt verwacht eind december 2019

 

DOEL VAN EEN AFSPRAAK

Als de aroma-counselor met je werkt dan is het doel om in een korte tijd hetgeen jij voor ogen hebt te bereiken. Soms kan dat al in één consult maar het kan zijn dat het een langer traject zal zijn.
Als dat het geval is, bespreken je dit met je aroma-counselor en wordt er een stappenplan gemaakt als dit wenselijk is. Er worden concrete doelen gesteld die we binnen een afgesproken tijd gerealiseerd moeten hebben. Op deze manier blijft alles overzichtelijk.

 

WAAR VINDEN DE GESPREKKEN PLAATS:   

Je kunt hiervoor naar de praktijkruimte komen in Drimmelen maar het kan ook via Skype, Zoom, Facetime of per telefoon.
Een coachingsgeprek kan prima op afstand en werkt net zo goed als dat je het gesprek samen met de aroma-counselor in de praktijkruimte zou voeren. Het bespaart alleen heel wat reiskosten en reistijd. Wil je een healing dan zul je naar de praktijk moeten komen.

Voor een afspraak te maken kun je bellen met: 0162-224902 of stuur een email via onze contactpagina. 

FACEBOOK/INSTAGRAM

We zijn actief op Facebook en Instagram en we zouden het leuk vinden als je ons hier volgt door de pagina te liken of te volgen.